Service Tableta

service-tablete-constanta-bunTablete au inceput sa ia treptat locul laptop-urilor si bineinteles ca orice gadget ce ofera utilizatorului mobilitate are parte de multe experiente  care le afecteaza functionarea (socuri fizice, baie de lichide, mufe defecte, etc).
Cel mai comun defect la tablete este spargerea sau defectarea ecranului sau a touchscreen-ului numit si digitizor, care de altfel este componenta cea mai importanta si bineinteles cea mai scumpa din tableta.

Touchscreen-ul are doua straturi de sticla ce compun display-ul (ecranul). Stratul de jos este LCD-ul care genereaza (afiseaza) imaginea.

Sticla de deasupra este numit digitizor. Digitizorul este stratul de sticla pe care il atingeti cu degetul. Daca observati sau simtiti crapaturi in sticla, dar inca vedeti imaginile clare pe ecran, este cel mai probabil ca digitizorul sa se fi spart / defectat.

Un digitizor poate fi considerat spart/ defect inclusiv atunci cand nu mai raspunde comenzilor dumneavoastra.

Daca pe ecran va apar linii, pete de culoare, inseamna ca problema e posibil sa fie din LCD.

Noi putem identifica foarte usor aceste probleme si putem sa reparam tableta.

La Service Laptop Constanta realizam toata gama de reparatii pentru tablete incepand cu inlocuire display sau digitizor, inlocuire de mufe de alimentare, resoftare, reparatii placi de baza, etc.

Alte probleme des intalnite la tablete sunt butoanele care se strica, mufele de alimentare care se pot dezlipi de pe placa de baza, in cazul unei utilizari incorecte.

Service-ul nostru ofera servicii de:

– Inlocuire a display-ului sau a digitizorului

– Schimbare mufe de alimentare

– Reparatia butoanelor de pornire

– Reparatia butoanelor “HOME”

– Curatare de praf

– Instalari software